pondělí 7. září 2009

Jak se idilická procházka proměnila v......

Cestování po Koreji bude určitě náročný protože je tu minimum anglických nápisů. Autobusy mají destinace v korejštině (ještě že používají aspoň arabský čísla), na zastávkách je sice plánek trasy ale v korejštině s 2-3 stanicema anglicky a neexistuje centrální mapa sítě linek (ani v korejštině) natož webový stránky či něco jako náš IDOS. Všechno se řeší stylem jedna paní povídala že to tam jede:D

Je to dobrodružství a takhle je to tu v podstatě se vším;)

Ale zpátky k výletu kterej sem vymyslel na pátek 4.9. Chtěl jsem jít k idilickýmu jezeru, na webu sem na něj slyšel jen chválu a je dost blízko univerzity. Pro představu jak to tam mělo vypadat:
              
Tak hoďku před cestou mi jeden Korejec suše oznámi že se tam "trochu staví" takže to tam asi nebude až tak hezký. Nicméně už to bylo domluveno s 10 zahraničáky co jsem do toho uhnal tak jsme šli. Když jsme došli k místu kde jsme měli z hlavní ulice odpobočovat k jezeru tak jsme tam našli jen vysokou ohradu s obrázky jak to tam bude vypadat. Říkal jsem si že je to jen malá stavba a že půjde obejít.

Vydali jsme se tedy kolem smradlavý a špinavý říčky. Protože bylo děsný vedro a cesta hrozně prašná tak začaly slabší povahy brblat ale jako správný vůdce jsem na to nedbal:D Stavba se nám postupně přibližovala až jsme se ocitli přímo v jejím epicentru. Byli jsme sice u jezera ale zároveň na stavbě metra, dálnice a úplně nové čtvrti. 

Takže všude bláto, opuštěnej zábavní park, poházený labutě šlapadla - prostě parádní apokalyptická atmosféra. Moct se tam volně pohybovat tak udělám skvělý fotky, takhle je jen něco pro představu viz link níže. Nejdřív u nás auta jenom přibrzďovali ale pak nás vyhmátli! Začali děsně brblat co tam děláme, že je to nebezpečný ať vypadneme a museli jsme jít potupně za autem přes celou stavbu až k bráně. Strážnej na nás něco pokřikoval a hrozil, tak sem byl rád že nezavolali policii...

Cestou zpátky jsme ještě okoukli opuštěnou školu a vydali se z
kratkou přes les na univerzitu.
Byl jsem moc rád že se všem výlet s trochou nelegálna líbil a aspoň je na co vzpomínat a o čem vyprávět u piva. 

Před stavbou ještě vysmátý nevěda co nás čeká:

V pátek organizuju trip na posvátnou horu tak dám vědět jak to dopadne:DD

FOTO Z VÝLETU:

Žádné komentáře:

Okomentovat